Camp Rock Sountrack



Camp Rock Soundtrack
"Who Will I Be?" - Mitchie (Demi Lovato)
"What It Takes" - Lola (Aaryn Doyle)
"Start the Party" - cast
"Too Cool" - Tess (Meaghan Jette Martin A)
"Gotta Find You" - Shane (Joe Jonas)
"Play My Music" - Connect 3 (Jonas Brothers)
"Hasta La Vista" - Barron, Sander (Jordan Francis, Roshon Fegan)
"2 Stars" - Tess (Meaghan Jette Martin)
"Here I Am" - Peggy (Renee Sandstrom B)
"This Is Me" - Mitchie and Shane (Demi Lovato & Joe Jonas)
"We Rock" - The Camp Rock Cast
"Our Time Is Here" C - Mitchie (Demi)

Kevin Jonas(Jason)


Kevin Jonas, tam adıyla Paul Kevin Jonas, Jonas Brothers grubunun gitaristdir. 5 Kasım 1987'te Teaneck, New Jersey'de doğmuştur. Annesi Kevin babası Denise Jonas'tır. Kendinden küçük üç tane erkek kardeşi vardır. Joe(20), Nick (17) ve Frankie (8).Hobileri gitar çalmak ve Bowling oynamaktır. En sevdiği yemek Sushi ve en sevdiği renk de yeşildir.2008'de vizyona giren Camp Rock filminde Jason Gray rolünde oynamıştır ve akrep burcudur. 2009 yaz mevsiminde vizyona girecek olan Camp rock 2 filminde de oynayacaktır. Kevin Jonas ve kardeşleri son olarak THE 3D CONCERT EXPERİENCE etkinliğinde bulunmuşlardır.Jonas kardeşler son olarak bu etkinlikte bulunmuşlardır.2009 dünya turuna Amerika,Avrupa ve Asya da çıkacaklardır

Nick Jonas(Nate)



Nicholas Jonas 16 Eylül 1992'de Dallas, Texas'ta doğmuştur. Küçüklüğünden beri şarkı söylemekte ve birçok Broadway müzikalinde yer almaktadır. Bazıları; Beauty ve the Beast ve A Christmas Carol. Grubu, Jonas Brothers, onun iki kardeşini içermektedir, Kevin ve Joe. Jonas Brothers grubun en genç üyesinin ve ikinci en küçük kardeş olan Nick'in solo projesiyle başlamıştır.


Kayıt şirketi onun diğer iki kardeşinin de müzikal yeteneklerinin olduğunu farketmiştir (Kevin ve Joe), ve hemen Columbia Records'la anlaşmışlardır. Kardeşler gruplarının adının "Jonas Brothers" olduğu kesinleşene kadar "Sons of Jonas"(Jonas'ın Oğulları) olmasını düşünmüşlerdir. Grubu babaları yönetmiştir. Daha önce Nick Disney'in albümlerinin içerisinde bulunmuştur falakt ilk albümleri "It's About Time" ı 2006'da çıkartmışlardır. Daha sonra "Year 3000" ve "Mandy" isimli singlelarını çıkartmışlardır. Daha sonra Columbia Records'la anlaşmalarını iptal edip ve Hollywood Records'la anlaşmıştırlar.

Sonrasında ikinci albümleri olan "Jonas Brothers" albümünü çıkartmıştırlar. Üçüncü albümleri olan A Little Bit Longer albümleri 2008 yazında çıkmıştır ve çoğu listelerde 1 numaraya oturmuşlardır.

Joe Jonas(Shane Gray)



Joe Jonas
Genel bilgiler:
Doğum adı Joseph Adam Jonas
Bilindiği ad(lar) Joe jj Danger DJ
Doğum 15 Ağustos 1989 (1989-08-15) (19 yaşında)
Köken New Jersey ABD
Tarz(lar) Pop-rock,Teen Rock
Meslek(ler) Solist
Çalgı(lar) Gitar,elektro gitar,bateri,klavye
Etkin yıllar 2006 -
Etkilendikleri en sevdiği renk mavi
Joe Jonas (d. 15 Ağustos 1989 - Arizona), ABD doğumlu müzisyendir. Kevin, Nick ve Frankie adında 3 erkek kardeşi bulunmaktadır. Küçükken bir komedyen olmak istese de müziğe karşı olan yeteneği keşfedilince solo çalışmalar yapan Nick ve ağabeyi Kevin ile Jonas Brothers grubunu kurmuşlardır. Joe eğlenceli ve komik bir karaktere sahiptir ve Camp Rock isimli Disney filminde Shane Gray adıyla başrol oynamıştır

Demi Lovato(Mitchie Torres)



Demetria Devonne «Demi» Lovato ( 20 Ağustos 1992)Demi lovato Amerikalı aktris, şarkıcı ve söz yazarı.O Disney Channel’ın Orjinal filmi Camp Rock’ta Mitchie Torres, Disney’in beş dakikalık kısa filmi As The Bell Rings’de Charlotte Adams rolünü oynadı.Demi Lovato geçtigimiz aylarda Jonas Brothers adlı grupla Burning Up Tour adlın turneye çıktı.

Adı : Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi : 20 Ağustos 1992 (1992-08-20) (Yaş 16) Origin Dallas, Texas, United
States Müzik Türleri: Teen pop, Pop, Pop rock
Meslekler: Aktris , Şakıcı , Şarkı yazarı , Gitarist , piyanist
İnsturimanlar:Vokal , Gitar , Piyano
Etkin OLduğu yıl : 2002 —
Günümüz Yakın Arkadaşları: Selena Gomez, Jonas Brothers
Website:DemiLovato.com

OYNADIĞI FİLMLER

2008 Camp rock Mitchie Torres
2008 Princess Protection Program Princess Rosalinda «Rosie» Montoya
2009 Camp Rock 2 Mitchie Torres

Camp Rock 1



Camp Rock (Rock Kampı) Disney Channel in orjinal bir filmidir. Başrolleri The Jonas Brothers ve Demi Lovato'nun oynadığı film yetenekli bir genç kızın sürekli gitme hayallerini kurduğu Rock Kampı'na gitmesini ve orada geçirdiği zamanı anlatıyor. Biraz komedi ve biraz eğlencenin birleştğiği harika filmde Demi Lovato:Mitche ve Joe Jonas:Shane Gray rolünde oynuyor. Shane Gray gerçek hayatta da olduğu gibi filmdede kardeşleriyle birlikte oluşturduklaı bir grubun üyesidir.

Camp Rock 2'nin 7 Haziran 2009'da yayınlanması bekleniyor

Karakterler Ve Oyuncular:
Mitchie Torres (Demi Lovato)
Shane Gray (Joe Jonas)
Tess Tyler (Meaghan Jette Martin)
Caitlyn Gellar (Alyson Stoner)
Ella (Anna Maria Perez de Tagle)
Margaret "Peggy" DuPree (Jasmine Richards)
Connie Torres (Maria Canals Barrera)
Barron James (Jordan "J-Man" Francis)
Sander Loya (Roshon Fegan)
Lola Scott (Aaryn Doyle)
Brown Cessario (Daniel Fathers)
Nate (Nick Jonas)
Jason (Kevin Jonas)